LITTLE LARDER CAFE

IDC301A_Stanley-Dower_A_Brief 1C
IDC301A_Stanley-Dower_A_Brief 1C

IDC301A_Stanley-Dower_A_Brief 1C2
IDC301A_Stanley-Dower_A_Brief 1C2

IDC301A_Stanley-Dower_A_Brief 1C29
IDC301A_Stanley-Dower_A_Brief 1C29

Describe your image

IDC301A_Stanley-Dower_A_Brief 1C
IDC301A_Stanley-Dower_A_Brief 1C

1/29

University Project

- 2019 -

Software: 3DsMax, Photoshop, Hand sketch

Client: Ivan, The Little Larder

Location: Moray Street, New Farm, Brisbane

Materiality: Reclaimed Timber, Frosted Glass, Bronze, Ceramic Tile, Velvet, Iron.

Special Features: Large chalkboard menu, antique floor to ceiling mirrors, bench seating. 

The challenge: to completely refurbish a cafe in Brisbane, rethinking it's layout, aesthetic and branding. 

"Before I started to design the aesthetic for this well-loved cafe, I interviewed some of the regular customers to gauge what they wouldn't want to loose and elements they feel could be improved upon. This research was crucial towards a successful end result."

- Alexandra